| Yanlislikla Konulan Ve Kaldirilmayan Yasak |
| Yazar |
Mesaj |
Erk Kapgan 
Forum Üyesi

Kayıt: 05 Nis 2006 Mesajlar: 73 Nerden: Londra (Canakkale)
|
Tarih: Cmt Mar 06, 2010 3:26 am Yanlislikla Konulan Ve Kaldirilmayan Yasak
|
|
|
Forum ana sayfasindan arattirdim ve konulabilecek en uygun yer olarak burayi gordum.
Ben gercekten bir zamanlar zevkle takip ettigim bu foruma normalde kendi evimden kendi modemimden baglanamiyorum, ne zaman girmeye baglanmaya kalksam "Bu forumdan banlandiniz, site yoneticisiyle baglantiya gecin" diyen bir yazi cikiyor.
Bu olay yaklasik 2 yil once basladi(Tarihler tahminendir, yanlislik olabilir), dedigim gibi bir yazi cikiyor ama site yoneticisiyle baglanti icin herhangi bir link de yok. Bunun uzerine 2 yil once site yoneticisi Muzaffer Koc'la Facebookta baglantiya gectim ve msnde sorun uzerine konustuk, durumumu kontrol etti ve banlanmami gerektirecek herhangi bir nedenin olmadigini, sadece sistemin banlanan baska birinin IP si ile benim IP min karistirdigi tarzinda seyler soyledi ve durumla ilgilenecegini soyledi.(Gercekten de benim bu siteden banlanmami gerektirecek bir sozum ya da fiilim kesinlikle olmadi). Ama aradan gecen aylara ragmen bu konuda cozume yonelik herhangi bir gelisme olmadi. Daha sonra arada baska internet baglantilarindan siteye girebildim bir iki seferde site yoneticilerine konuyla ilgili msj atmama ragmen ban kalkmadi ve daha da fazlasi bu konuda bana herhangi bir cevap da verilmedi.
Sorun tamamen evimdeki modemin IPsinin yasaklilar listesine alinmasiyla alakali, evdeki dizustu degistigi halde degisen birsey yok ya da baska bir hesap almam da birsey ifade etmeyecek, su anda oldugu gibi baska internet baglantisi olan yerlerden hesabimi kullanabiliyorum.
Acikcasi bu konudaki umarsizliktan, yapilan hatanin duzeltilmesi konusunda birseyler yapilmamasindan hayal kiriklina ugramis durumdayim.
Butun deniz dostlarina iyi forumlar, hayirli dalislar. |
_________________ SAROZ'da sevmek,
SAROZ'da olmek,
SAROZ'da gunes batarken,
Severken olmek.
Alp Arslan
09. 09 1977
|
|
|
Başa dön
|
|
 |
osman poyraz 
Moderatör

Ad Soyad: osman poyraz
Yas: 87 Kayıt: 12 Tem 2006 Mesajlar: 8339 Nerden: İSTANBUL
|
Tarih: Cmt Mar 06, 2010 9:05 am
|
|
|
| yazdığınız yazıya gerekli cevap en kısa zamanda verilecek ve sorun çözülecektir.sevgiler |
_________________ OSMAN POYRAZ
Sualtı Avcıları Derneği Başkan Yardımcısı
TSSF ZIPKIN KURULU ÜYESİ
TSSF ZIPKIN KURULU MARMARA BÖLGE TEKNİK KURULU ÜYESİ
0532 354 65 41BİR DALGIÇ SÖZÜ DERKİ (ÇIKAMAYACAĞIN DERİNLİĞE DALMA)BEN YAZDIM
KAN GRUBU:0+(KURT TÜYÜNÜ DÖKER HUYU KALIR)
----------------------------------
İSTANBUL/K.M.PAŞA /SULTANKÖY
poyrazosman45@hotmail.com
|
|
|
Başa dön
|
|
 |
Alper Balamur 
Site Admin xray

Ad Soyad: Alper BALAMUR
Yas: 22 Kayıt: 19 Ekm 2005 Mesajlar: 6828 Nerden: Bursa
|
Tarih: Pts Mar 08, 2010 12:35 am
|
|
|
Alp Bey;
Öncelikle merhabalar,
sitemize yapılan saldırıları önlemek amacıyla bazı ip gruplarını banlıyoruz. Sanırım bir yanlışlık olmuş ve sizin ip adresinizde bu grupların arasında yer alıyor.
Giriş yapamadığınız ip adresini bana özel mesaj yoluyla bildirirseniz gereken düzeltmeyi yapacağım.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. |
|
|
|
Başa dön
|
|
 |
Erk Kapgan 
Forum Üyesi

Kayıt: 05 Nis 2006 Mesajlar: 73 Nerden: Londra (Canakkale)
|
Tarih: Prş Mar 25, 2010 10:28 pm
|
|
|
| Sorun cozulmustur, tesekkur ederim. |
_________________ SAROZ'da sevmek,
SAROZ'da olmek,
SAROZ'da gunes batarken,
Severken olmek.
Alp Arslan
09. 09 1977