Ad Soyad: ŞAFAK EROĞLU
Tarih: Pts Arl 11, 2006 3:38 pm
Güven abi dedikleri gibi o link sadece dernek üyeleri için zaten şu an hala bir sıkıntı yaşıyormusun ??? Yani o linki görebiliyormusun ??? Eğer ulaşamıyorsan bana bildir ben Özcan la konuşayım...Dönersen sevinirim abi...
Çelişki kalmasın konuşalım dertleşelim...
_________________ ŞAFAK EROĞLU
Su Altı Avcıları Derneği Kurucu Üyesi
0-532-760-60-77
0-552- 760 60 77
Sualtı Avcıları Derneği Forum Ana Sayfası -> SUALTI AVCILARI DERNEĞİ -> DERNEK ÜYELERİMİZ BURASI SİZİN İÇİN
sadece şunu tam anlayamadım, dernek üyeleri dışında diğer kişilere kapalı mı, değil mi? onu anlayamadım.
Zira bu forumun yeni şekli ile beraber enteresan sorunlar var; örneğin bir tanesi Logout olmak istememe rağmen olamıyorum ve dolayısıyla bu yukarıda sorduğum soruyu sormak zorunda kalıyorum; yani diğer arkadaşlara kapalı mı? değil mi? sorusunu.
onun dışında yazmak ve üyelerin fikirlerini almak istediğim konular var ama, şimdilik yoğunluğuma ve konuların hassasiyet ile kaleme alınma gerekliliği bir türlü o ilk adımı atmama olanak vermedi.
İlgine teşekkürler.
Ayrıca karışıklığa sebebiyet verecek olan diğer
Sualtı Avcıları Derneği Forum Ana Sayfası -> SUALTI AVCILARI DERNEĞİ -> DERNEK ÜYELERİ BURASI SİZİN İÇİN
kısmı kaldırılırsa karışıklık ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.
sözle anlatma özürlü olduğumu kabul ediyorum.. belki böylece meramımı daha iyi anlatabilirim..
Allahtan özürlüsün, yoksa diyalog, daha doğrusu monolog vari açıklamalar ve cevaplar oluyordu. Şimdi görselliğin bütün cazibesi ve emeğinle, durum daha bir net hale gelmiş.
Eline ve zamanına yani emeğine sağlık Bülentcim..!
Umarım gerekli düzeltmeler ile daha bir işlevsel bölüm oluşacak..!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma dosya ekliyemezsiniz Bu forumdan dosya indiremezsiniz